per pagina
  • SUG. AUGUSTUS

    DUROC d'OLIVES EDELGEBRAADJE
    DUROC d'OLIVES EDELGEBRAADJE

    Met zachte picklessaus "Cross & Blackwell", frisse groentenmengeling en kroketten

    € 21,00
  • SUG. AUGUSTUS

    PAELLA MET HEEKFILET EN ROZE GARNALEN
  • REUZE PAELLA MET KIP
    REUZE PAELLA MET KIP

    Paëlla bestaat uit rijst, gamba, roze garnaal, kip en chorizzo.

    Opwarmsuggestie:
    Reuze paëlla per persoon met de vis in een alubak afgedekt met alu folie, 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

    € 15,00
  • REUZE PAELLA MET HEEKFILET
    REUZE PAELLA MET HEEKFILET

    De paëlla bestaat uit rijst, gamba, roze garnaal, kip en chorizzo.

    Opwarmsuggestie:
    Reuze paëlla per persoon met de vis in een alubak afgedekt met alu folie, 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Smakelijk!

    € 18,00
  • REUZE PAELLA MET HALVE KREEFT
    REUZE PAELLA MET HALVE KREEFT

    De paëlla bestaat uit rijst, gamba, roze garnaal, kip en chorizzo.

    Opwarmsuggestie:
    Reuze paëlla per persoon met de vis in een alubak afgedekt met alu folie, 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

    € 20,00
  • TAGLIATELLE KIP DIABOLIQUE
    TAGLIATELLE KIP DIABOLIQUE

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met tagliatelle 8 minuten met deksel opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.

    € 15,00
  • TAGLIATELLE SCAMPI DIABOLIQUE
    TAGLIATELLE SCAMPI DIABOLIQUE

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met tagliatelle 8 minuten met deksel opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.

    € 18,00
  • VISPANNETJE MET GESTOOFDE PREI EN PUREE
    VISPANNETJE MET GESTOOFDE PREI EN PUREE

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met verse vis, zalm, kabeljauw, vicoriabaars, zeetong, grijze garnaal in de saus en gestoofde prei in bakje apart 15 minuten met deksel in een 200°C voorverwarmde oven. Alu-bakje met puree ook 15…

    € 18,00
  • PALING IN 'T GROEN MET SLA EN FRIETJES
    PALING IN 'T GROEN MET SLA EN FRIETJES

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met paling 15 minuten opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.
    Frietjes 5 minuten afbakken in de friteuse op 180°C.
    Slaatje apart serveren.

    € 20,00
  • PALING PROVENCALE MET SLA EN FRIETJES
    PALING PROVENCALE MET SLA EN FRIETJES

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met paling 15 minuten opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.
    Frietjes 5 minuten afbakken in de friteuse op 180°C.
    Slaatje apart serveren.

    € 20,00
  • PALING IN DE ROOM MET SLA EN FRIETJES
    PALING IN DE ROOM MET SLA EN FRIETJES

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met paling 15 minuten opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.
    Frietjes 5 minuten afbakken in de friteuse op 180°C.
    Slaatje apart serveren.

    € 20,00
  • PALING LEKKERBEK (kreeftensaus) MET SLA EN FRIETJES
    PALING LEKKERBEK (kreeftensaus) MET SLA EN FRIETJES

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met paling 15 minuten opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.
    Frietjes 5 minuten afbakken in de friteuse op 180°C.
    Slaatje apart serveren.

    € 22,00
  • VARKENSWANGETJES
    VARKENSWANGETJES

    Varkenswangetjes in bruine saus met slaatje en gratin aardappelen

    Opwarmsuggestie:
    Alu-bakje met varkenswangetjes in de saus en gratin 15 minuten met deksel in een 200°C voorverwarmde oven.
    Apart slaatje van salade, tomaat,…

    € 15,00
  • BOUILLABAISSE
    BOUILLABAISSE

    Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en krielaardappelen

    Opwarmsuggestie:
    Kreeftensoep tot het kookpunt opwarmen op het vuur.
    Alu-bakje met de vis en de aardappelen 15 minuten opwarmen in een 200°C voorverwarmde oven.

    € 20,00
  • REUZE GAMBA'S 6st. MET LOOKBOTER EN WILDE RIJST
  • DUROC d'OLIVES GEBRAAD ARCHIDUC MET WARME GROENTEN EN KROKETTEN
per pagina
© 2020 De Nieuwe Lekkerbek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel